Urshule Wild!

Pranešimų skaičius : 678 Reputacija : 3 Join date : 2010-03-21
 | Temos pavadinimas: Bilietų kasos. Sk. 04 04, 2010 3:11 pm | |
| |
|
Kevin I hear you‘re looking for are sexy man

Pranešimų skaičius : 279 Reputacija : 2 Join date : 2010-12-16 Age : 27 Miestas : Vilnius Humor : Dar palosi - sukaposiu
 | Temos pavadinimas: Re: Bilietų kasos. Pir. 12 20, 2010 2:22 pm | |
| Priėjęs prie bilietų kasų pasižiūrėjo į filmų lentelę ir kiek pabarbeno pirštais į kasos staliuką. - Man prašau bilietą į... - ekrane pasikeitė filmai ir pamatęs norimą paprašė. - Į Due Date. - Vieną? - Taip. - Vieta tinka? - Taip, - sutiko žvilgtelėjęs į ekranėlį, kuriame švietė jo vieta. Kasininkė davė jam bilietą ir palinkėjo gero žiūrėjimo. - Ačiū. Viso gero. |
|
Quinn

Pranešimų skaičius : 209 Reputacija : 0 Join date : 2010-12-19 Age : 26 Miestas : Užsienis
 | Temos pavadinimas: Re: Bilietų kasos. Pir. 12 20, 2010 2:25 pm | |
| Įėjusi į kiną paprašė bent kokį bilietą į bent kurį filmą kuris dabar ir gavus bilietą nuėjo link salės . |
|
Katherine Bitches is not about good manners to interpret

Pranešimų skaičius : 407 Reputacija : 1 Join date : 2010-12-14 Age : 25 Miestas : Viduklė Humor : Erelis, erelis~ subinėj sūrelis. ;DD
 | Temos pavadinimas: Re: Bilietų kasos. Pir. 12 20, 2010 8:02 pm | |
| Nespėjo Kevinas jau dingo kino salėje, tačiau Kath giirdėjo į kurį filmą jis nuėjo. - Prašau man bilietą į Due Date. Vietos norėčiau šalia to neseniai buvosio žavaus vaikinuko,- šyptelėjau. - Žinoma, prašau,- padavė mergina sėdėjusi kasininkės vietoje. Padėkojau ir nuėjau į kino salę. |
|
Sponsored content
 | Temos pavadinimas: Re: Bilietų kasos.  | |
| |
|